Osmrtnice

LJUDMILA PINTAR

Sporočamo žalostno vest, da nas je v 92. letu starosti zapustila draga mama in babica LJUDMILA PINTAR iz Šalke vasi, nazadnje oskrbovanka Doma starejših občanov v Kočevju. Pogreb drage pokojnice bo v ožjem družinskem krogu v sredo, 13. januarja, ob 13.uri na Mestnem pokopališču v Kočevju. Žara bo na dan pogreba od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Žalujoči vsi njeni.

ANTON ŽLINDRA

Sporočamo žalostno vest, da nas je po kratki in hudi bolezni zapustil naš dragi mož in ata ANTON ŽLINDRA, po domače ”’Nškov Tone”, iz Malih Vinic 4. Od njega se bomo poslovili v družinskem krogu v torek, 12. januarja, ob 15. uri na pokopališču v Sodražici. Na dan pogreba bo žara od 10. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Žalujoči vsi njegovi.

ALOJZ KOŠIR

“Vsa tvoja toplina srca in vsa tvoja ljubezen ostaja za vedno z nami.”

Z bolečino v srcih sporočamo, da nas je v 80. letu starosti tiho zapustil naš dragi mož, oči, dedi, pradedi, brat in svak, ALOJZ KOŠIR iz Kočevja. Na zadnjo pot ga bomo, v ožjem družinskem krogu, pospremili v ponedeljek, 11. januarja, ob 14. uri na Mestnem pokopališču v Kočevju. Žara bo na dan pogreba od 12. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Svojci cvetje in sveče hvaležno odklanjajo v korist Župnijske cerkve Svetega Jerneja, zato boste dar v ta namen lahko darovali na pokopališču v času slovesa od pokojnika. Žalujoči vsi njegovi.

MARIJA BARTOL

Sporočamo žalostno vest, da je v 82. letu starosti, po dolgotrajni bolezni, za vedno zaspala predraga žena, mama, stara mama in tašča MARIJA BARTOL, rojena Andoljšek iz Vinic pri Sodražici. Pogreb pokojnice bo v nedeljo, 10. januarja, ob 14. uri v ožjem družinskem krogu na pokopališču pri Svetem Marku. Žara bo od 11. ure dalje v tamkajšnji poslovilni vežici. Žalujoč: vsi njeni.

IVAN HENIGMAN

V globoki žalosti sporočamo, da nas je nepričakovano in nenadoma, v 63. letu starosti, zapustil naš dragi IVAN HENIGMAN iz Prigorice 5, po domače Markotov Ivan. Jutri v petek, 7. avgusta, na dan pogreba, bo žara od 10. ure dalje v poslovilni vežici na pokopališču Videm v Prigorici, od njega pa se bomo poslovili ob 17. uri in 30 minut. Žalujoči vsi njegovi.

NADA POHAR

Sporočamo žalostno vest, da se je v 91. letu starosti od nas za vedno poslovila naša draga NADA POHAR. Od nje se bomo poslovili v petek, 31. julija, ob 14. uri na Mestnem pokopališču v Kočevju. Žara bo na dan pogreba od 10. ure dalje v tamkajšnji mrliški vežici. Žalujoči vsi njeni.

JANEZ ORAŽEM

“Med nami ljubljen si bil iz celega srca, bodi ljubljen tudi tam, kjer boš zdaj doma.”

Vsem sorodnikom, znancem in prijateljem sporočamo, da nas je za vedno zapustil JANEZ ORAŽEM, skrben mož, oče in ata iz Prigorice 108, znan kot Jurkov Janez, kovinostrugar. Ustvarjalno in življenjsko aktivno delo mu je v 87. letu starosti prekinil nesrečni trenutek. Slovo od dragega pokojnika bo v mrliški vežici na pokopališču v Prigorici, pogreb pa bo ob 16. uri in 30 minut. Žalujoči vsi njegovi.

KAROLINA PINTAR

Svojci žalostni sporočajo, da je mirno zaspala draga mama, babica in prababica, KAROLINA PINTAR iz Vinic pri Sodražici, nazadnje oskrbovanka Doma starejših občanov v Ribnici. Žara pokojnice bo v poslovilni vežici na pokopališču Pri Svetem Marku danes v četrtek, od 13. ure dalje, od nje pa se bomo poslovili jutri v petek, 19. junija, ob 15. uri in 30 minut na tamkajšnjem pokopališču. Žalujoči vsi njeni.