Arhiv

Mali Oglasi (arhiv)

NASLOV

NASLOV

NASLOV

Borza Dela (arhiv)

Družba KOVINAR TRGOVINA, d.o.o., Kočevje za določen čas 12 mesecev z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas in poskusno dobo 3 mesecev, zaposli PRODAJALCA. Pričakujejo vsaj 1 leto delovnih izkušenj s področja prodaje. Več informacij na spletni strani www.kovinar-trgovina.si ali po telefonu: 01 893 84 00 (Tanja Blažič). Ponudbe pošljite do 15. 1. 2021 na e-mail naslov: tanja.blazic@kovinar-kocevje.si ali po pošti: KOVINAR TRGOVINA, d.o.o., Kočevje, Reška cesta 23, 1330 Kočevje.

KOVINAR TRGOVINA, d.o.o., Kočevje v svojo sredino vabi KOMERCIALISTA za delo v Trgovskem centru v Ribnici. Od kandidata pričakujejo VI. ali V. stopnjo ekonomske oz. komercialne smeri. Zaposlitev je za določen čas 12 mesecev, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas. Ponudbe sprejemajo do 15. januarja 2021. Podrobnosti razpisa so na spletni strani www.kovinar-trgovina.si.

Pridružite se uglednemu japonskemu podjetju na področju industrijske robotike YASKAWA Ristro d.o.o. v Ribnici. K sodelovanju vabijo: konstrukterja – projektanta in inženirja avtomatizacije – PLC programer. Več podrobnosti najdete na spletni strani www.yaskawa.si

Osmrtnice (arhiv)

Obvestila (arhiv)