Obvestila

22.06.2021

Območni obrtno-podjetniški zbornici Kočevje in Ribnica obveščata, da organizirata USPOSABLJANJE ZA VOZNIKE ZA OBNOVO KODE 95. Voznike, ki opravljajo prevoze za katere potrebujejo v vozniškem dovoljenju vpisano KODO EU 95, obveščata, da zbirajo evidenčne prijave za usposabljanje v Kočevju, ki bo v nedeljo, 25. julija. V kolikor bo omejitev števila slušateljev, bodo upoštevali vrstni red prijavljenih. upoštevali vrstni red prijavljenih. Evidenčno prijavo (Ime in priimek) lahko oddate OSEBNO, preko elektronske pošte ali
po telefonu: 040 843 680 (območna obrtno-podjetniška zbornica KOČEVJE). Rezerviran je še termin usposabljanja, v soboto, 14.avgusta, za katerega se lahko prav tako evidenčno prijavite.

 

 

 

 

 

 

21.06.2021

Planinsko društvo Kočevje razpisuje delovni mesti oskrbniškega para v Koči pri Jelenovem Studencu, med vikendi in prazniki skozi celo leto. Pogoji razpisa in ostale podrobnosti so objavljeni na spletni strani društva: www.planinsko-drustvo-kocevje.si

O izbiri primernih kandidatov bo odločala komisija iz vrst upravnega odbora društva.

 

 

 

 

 

18.06.2021

Obveščamo vas, da bo Knjižnica Miklova hiša Ribnica z obema enotama, Knjižnico Sodražica in Knjižnico Loški Potok, v sredo, 23. junija, zaradi strokovne ekskurzije zaprta. Zahvaljujejo se za razumevanje.

 

 

 

 

 

 

18.06.2021

Rokodelski center Ribnica objavlja poziv za javno zbiranje ponudb za oddajo prostora v ribniškem gradu za namen izvajanja gostinske dejavnosti. Oddaja se prostor za postavitev začasnega premičnega objekta za strežbo pijač v času večjih prireditev na območju ribniškega gradu v letu 2021. Rok za oddajo ponudbe je 24. junij. Celotno besedilo javnega poziva je dostopna na spletni strani www.rokodelskicenter-ribnica.si

Dodatne informacije na: 031 451 434 ali elektronskem naslovu: tomaz.lovsin@rc-ribnica.si

 

 

 

14.06.2021

Občina Ribnica obvešča, da potekajo rušitvena in gradbena dela za izgradnjo nove brvi na Gallusovem nabrežju. Dela se bodo predvidoma zaključila konec meseca julija, zato vse občane naprošamo za strpnost in razumevanje. Občina Ribnica.

 

 

03.06.2021

Občina Kočevje obvešča, da je objavljen javni razpis za sofinanciranje obnove fasad z energetsko sanacijo individualnih stanovanjskih in več stanovanjskih objektov v mestu Kočevje za leto 2021. Rok za prijavo je 15. 7. 2021 do 12. ure. Razpisna dokumentacija je na voljo v glavni pisarni in na spletni strani Občine Kočevje.

 

 

24.05.2021

Društvo invalidov Kočevje obvešča svoje člane, da v skrbi za zdravje svojih članov, uvaja novo rekreativno panogo HITRE HOJE. Rekreacija bo potekala na atletski stezi kočevskega stadiona v Gaju, vsako sredo in petek, od 9. do 10.ure in 30 minut. Vsi zainteresirani lahko svojo udeležbo prijavijo v pisarni društva.

“Razgibajmo se in ostanimo zdravi”.

 

10.05.2021

Občina Ribnica vas vsako soboto med 7. in 12. uro vabi na ribniško tržnico, postavljeno na peščenem parkirišču nasproti Miklove hiše, kjer boste lahko kupili domače pridelke lokalnih kmetij. Zaradi preventive pred širjenjem okužbe s koronavirusom vas prosijo, da pri obisku tržnice upoštevate medsebojno razdaljo med obiskovalci in ponudniki ter uporabljajte primerna zaščitna sredstva. Zagotovite si kvalitetno hrano, hkrati pa podprite lokalne ponudnike. Lepo vabljeni.