Obvestila

Občina Kočevje podjetnikom, ki imajo kredite, subvencionira obrestno mero. Na razpis se lahko prijavijo samostojni podjetniki, mikro in male gospodarske družbe ter socialna podjetja s sedežem v občini Kočevje. Upravičeni stroški veljajo za obdobje od 1. oktobra lani do 30. septembra letos. Dodatne informacije dobite na spletni strani Razvojnega centra Kočevje Ribnica ali po telefonu, na številki: 01-8950-610.

 

Razvojni center Kočevje Ribnica obvešča, da je do 20. oktobra odprt razpis za subvencijo obrestne mere. Na razpis se lahko prijavijo samostojni podjetniki, mikro in male gospodarske družbe ter socialna podjetja s sedežem v občini Kočevje. Dodatne informacije dobite na spletni strani Razvojnega centra Kočevje Ribnica ali po telefonu, na številki: 01-8950-610.

 

 

Občina Kočevje obvešča, da tudi v letu 2023 v sodelovanju s Komunalo Kočevje subvencionira odlaganje odpadne azbestne kritine iz gospodinjstev v višini do 80 % nastalih stroškov. Subvencijo bo možno uveljavljati do predvidoma 30. oktobra 2023 oziroma do porabe sredstev. Dodatne informacije so na voljo na spletni strani Občine Kočevje in Komunale Kočevje ter na telefonski št. (01) 89 50 340.

 

 

 

Dobrodošli v Podstrešn’co, na Ljubljanski cesti 5 v Kočevju, kjer lahko pobrskate med rabljenimi in prenovljenimi
predmeti, ki imajo prijazne cene. V trgovini boste našli veliko dobro ohranjenih in še delujočih stvari (tekstilne izdelke, gospodinjske aparate, knjige, otroško opremo, tudi pohištvo…). Seveda pa jih lahko, dobro ohranjene, tudi vi prinesete v Podstreš’nco. Odprto imajo od ponedeljka do petka med 9. in 17. uro. Informacije na telefon 070 841 917.