O nas

Kdo smo

Radio UNIVOX je lokalna radijska postaja s statusom posebnega pomena, ki je pričela z oddajanjem radijskega programa 1. februarja 1994. Danes obsega slišnost radia s frekvencami 87,9, 89,5, 99,5, 102,3, 106,8 in 107,5 MHz, področje Jugovzhodne in Osrednje Slovenije in sicer od mejne reke Kolpe, do Ljubljanskega barja oz. področje občin: Osilnica, Kostel, Kočevje, Ribnica, Sodražica, Loški Potok in Velike Lašče. Radio Univox predstavlja na tem prostoru nepogrešljiv in izredno učinkovit medij javnega obveščanja, ki z največjo pokritostjo in dosegom poslušalcev celovito ter kvalitetno informira lokalne skupnosti v regiji in predvsem več tisoč glavo populacijo, ki dnevno migrira na relaciji Kočevje – Ljubljana – Kočevje.

Lastna produkcija programa Radio UNIVOX poteka v slovenskem jeziku 24 ur na dan. Za pripravo in realizacijo lokalnega programa skrbi 8 redno zaposlenih in 12 honorarnih sodelavcev. Zelo pomembno dejstvo je tudi, da radio pokriva zelo velik del obmejnega in demografsko ogroženega področja.

Poleg kvalitetne produkcije govornega in glasbenega dela programa nudi Radio UNIVOX svojim strankam cenovno ugodne radijske storitve, od izdelave in oglaševanja vseh vrst ekonomsko propagandnih sporočil, kvalitetne digitalne audio produkcije in distribucije ter sponzoriranja posameznih programskih pasov in oddaj.

Osnovni vir prihodkov Radia UNIVOX je predvsem trženje storitev radijske produkcije (reklamno oglaševanje, snemanje reklam, sponzoriranje oddaj, audio produkcija in distribucija). Poleg navedenega pa se Radio UNIVOX ukvarja tudi z organizacijo in izvedbo različnih prireditev, avdio in video produkcijo ter postprodukcijo.

“VSE KAR MORATE IZVEDETI OD KOLPE DO BARJA”

Poslušajte v živo

Stopite v stik z nami

Osebni podatki

Območje slišnosti