Dogodki

Zaradi epidemije COVID-19 trenutno ni dogodkov in prireditev.

Pretekli dogodki

Moški pevski zbor Svoboda Kočevje vas ob slovenskem kulturnem prazniku vabi na koncerte. 7. februarja vabljeni: ob 17. uri v Gasilski domu Dolga vas, ob 18. uri v Vaški dom v Livoldu, ob 19. uri v prostore Osnovne šole Mozelj in ob 20. uri v Vaški dom v Črnem Potoku. Jutri v soboto, 8. februarja, pa bodo prepevali: ob 16. uri in 30 minut v Vaškem domu v Koblarjih, ob 17. uri in 30 minut v Gasilskem domu v Šalki vasi, ob 18. uri in 30 minut v prostorih Osnovne šole Željne ter ob 19. uri in 30 minut v Gasilskem domu v Klinji vasi. Vabljeni v čim večjem številu!
Zavod za kulturo in turizem Kostel v sodelovanju z Občino Kostel, Osnovno šolo Ob Rinži, Osnovno šolo Fara ter Društvom kostelskih žena Nežica vabi na literarno-glasbeni večer Vezi med ljudmi v počastitev slovenskega kulturnega praznika, ki bo 7. februarja, z začetkom ob 18. uri v prostorih TIC-a Kostel v Vasi. Nastopili bodo učenke in učenci obeh osnovnih šol ter kostelske upokojenke, s poezijo in glasbo obarvan večer pa bo s svojimi pesmimi popestrila tudi kočevska pesnica Živka Komac. Vljudno vabljeni!
Osnovna šola doktorja Ivana Prijatelja Sodražica vabi na prireditev ob slovenskem kulturnem prazniku z naslovom Avdicija, ki bo v dvorani Osnovne šole 7. februarja ob 18. uri. Lepo vabljeni.
Občina Velike Lašče vabi, da se v okviru Festivala božičnega kruha udeležite cele vrste različnih dogodkov, ki bodo v mesecu decembru: razstava jaslic na Gradežu, adventno-božična tržnica na trgu, sobotni kulinarični sprehod, žive jaslice, božično novoletni koncert z Vladom Kreslinom… in še bi lahko naštevali. Več na spletni strani: www.velike-lasce.si
Občina Kočevje in Knjižnica Kočevje vas vljudno vabita v Knjižnico Kočevje na DIPLOMSKI VEČER s predstavitvijo diplomskega dela Tanje Šalika: Vpliv terapije z živalmi na kakovost življenja starostnikov v domovih za starejše občane. Lepo povabljeni v Knjižnico Kočevje, danes, ob 19. uri, vstop je prost.
Mesec december je mesec prijetnega vzdušja, prijetne družbe, ljubezni, sreče, prijateljstva, družine, sočutja, povezovanja… Zato pridi na Rusalkino zimsko produkcijo, ki bo v nedeljo, 15. decembra, ob 19. uri v Športni dvorani v Kočevju in si pričaraj s čustvi nabit večer v prijetni družbi in čudovitem vzdušju.
Prijazno vabljeni na otvoritev razstave NOMEN EST OMEN umetniškega dvojca PLATEAURESIDUE, ki bo v Likovnem salonu Kočevje, na Trgu zbora odposlancev 12 v četrtek, 12. decembra, ob 18. uri. Umetniški dvojec s sodobnimi pristopi in tehnologijo želi spodbujati zavedanje o pomembnosti narave in njenega ekosistema. Razstava bo na ogled do 7. marca 2020.
Ribniški pihalni orkester vas vljudno vabi na tradicionalni Miklavžev koncert z gosti, ki bo v soboto, 14. decembra, ob 18. uri v dvorani TVD Partizan v Ribnici. Vstop je prost.
Ob vstopu v VESELI DECEMBER vas Občina Loški Potok, Prostovoljno gasilsko društvo Hrib Loški Potok in Osnovna šola doktorja Antona Debeljaka vabijo na prireditev, na kateri se bodo s svojim nastopom predstavili otroci vrtca ter šolskega mladinskega pevskega zbora, ob tej priložnosti pa bo center občine tudi praznično zasijal. Prireditev bo na Hribu v Loškem Potoku pod okrašeno smreko v soboto, 7. decembra, ob 17. uri in 30 minut. Po prireditvi vabljeni tudi na družabno srečanje. Vljudno vabljeni!